Zangweekenden en zangdagen

Inmiddels heeft InterVocaal al 26 keer een zangweekend georganiseerd  op mooie en goedverzorgde locaties in Nederland. Het 27ste en 28ste weekend staan gepland: op 17/18 juni 2017 en 7/8 oktober in conferentiehotel 'De Zwanenhof' te Zenderen (bij Borne).

 

Daarnaast hebben we nog meer zangplannen: we gaan binnenkort ook zangdagen organiseren. Een dag heerlijk zingen, met uiteraard goed eten tussendoor.

Informatie over de zangweekenden en zangdagen


InterVocaal hecht veel waarde aan het comfort van de deelnemers en vindt het belangrijk dat iedereen het naar de zin heeft. We zoeken dan ook locaties uit, die net een beetje extra hebben qua sfeer en entourage. We zingen en dineren samen en we rekenen op een ontspannen en informele sfeer. Het belangrijkste blijft gewoon lekker zingen, energie opdoen, lekker eten en even op adem komen in goed gezelschap op een bijzondere plek.

 

 

InterVocaal is zeer zorgvuldig in het uitzoeken van een steeds weer aansprekend en origineel repertoire. Er wordt een heel divers programma samengesteld van liederen uit verschillende muziekstijlen en culturen, zowel licht als klassiek. Bladmuziek wordt ter plekke uitgedeeld. Rinske (dirigent) en Martijn (pianist) zingen en spelen alle liederen uitgebreid voor.

De zangdagen en -weekenden zijn geschikt voor jong en oud. Over het algemeen zijn de deelnemers goede amateurs met koor - en zangervaring of zangles. We kunnen inmiddels rekenen op een prima man/vrouw verdeling.

Tijdens het instuderen van de liederen is er o.a. aandacht voor:

 
  • stemvorming
  • muzikaal gehoor
  • samenklank
     
Voor wie dat wil worden er af en toe (dubbel)kwartetten gevormd, om zo de uitdaging van het meerstemmig zingen in een kleinere groep te ervaren. Het plezier in zingen blijft steeds voorop staan.

 

De eerstvolgende zangweekenden zijn op 17/18 juni 2017 en 7/8 oktober, beide in Zenderen, Twente.

Kijk bij onze Agenda voor meer informatie over dit weekend. Ook via de nieuwsbrief houden we u op de hoogte.

 

Schrijf je hier in

Copyright © InterVocaal | Design by RdH-Design.nl