Corona

Naar een inloopkoor of projectkoor in tijden van corona

InterVocaal houdt zich aan het actuele corona beleid vanuit de Rijksoverheid. Op deze pagina vind je alle praktische informatie die bij dit beleid hoort en wat dit betekent voor jouw deelname aan de zangprojecten van InterVocaal. Uiteraard kunnen de richtlijnen wijzigen. Bezoek deze pagina daarom vlak voor jouw deelname plaatsvindt opnieuw, zodat je op de hoogte bent van de geldende regels.


Coronatoegangsbewijs

Onze zitplaatsen zijn niet op 1,5 meter afstand. Daarom heb je voor een bezoek aan onze koorprojecten een coronatoegangsbewijs nodig. Dit kan een negatieve testuitslag zijn (die minder dan 24 uur voor je bezoek is afgenomen), een vaccinatiebewijs (geldt vanaf 13 jaar) of een bewijs dat je hersteld bent van corona. Deze zet je met de CoronaCheck-app om in een QR-code die je samen met je identiteitsbewijs bij de controle aan ons laat zien om toegang te krijgen tot het theater. Je kunt ook toegang krijgen met een papieren bewijs. Kijk op coronacheck.nl voor meer informatie.

Tickets kopen
Wanneer je een kaartje koopt, ga je akkoord met onze voorwaarden, de maatregelen op deze pagina en geef je ons toestemming om in uiterste gevallen en alleen als het echt nodig is je contactgegevens beschikbaar te stellen voor een eventueel bron- en contactonderzoek door de GGD.

 

Tijdens je bezoek
Omdat de kaartcontrole langer duurt dan normaal adviseren we om minimaal 30 minuten voor aanvang aanwezig te zijn. Houd bij aankomst als eerste je coronatoegangsbewijs bij de hand. Dit voorkomt een wachtrij buiten het gebouw. We verzoeken je je jas bij je te houden en door te gaan naar de ticketcontrole, houd hier je ticket (op papier of via de smartphone) bij de hand. De koorprojecten zijn ongeplaceerd. Bij binnenkomst kun je op het grote scherm bekijken waar je - afhankelijk van je stemsoort - kunt gaan zitten. Helaas kunnen we geen rekening houden met voorkeurplaatsen in de zaal. We vragen je vriendelijk om te allen tijde de instructies van onze medewerkers op te volgen.

We vragen je de algemene coronaregels te respecteren

  • Houd wat afstand en geef je medezangers en ons waar mogelijk enige ruimte.
  • Was en desinfecteer regelmatig je handen.
  • Blijf thuis bij (milde) verkoudheidsklachten zoals snotteren, hoesten, keelpijn of koorts - ook als je gevaccineerd bent.
  • Blijf thuis als je huisgenoten hebt met koorts.
  • Probeer het te voorkomen, maar enig gehoest is onvermijdelijk tijdens het zingen, zeker als je ongeoefend bent. Nies en hoest voor de zekerheid in je elleboogholte.

Copyright © InterVocaal | Design by RdH-Design.nl