BuitenGewoonZingen

Door COVID-19 zijn er voorlopig geen inloopkoren in Amsterdam en Haarlem. Maar...

Wat hebben wij een zin in zingen! Meer dan ooit kijken wij er naar uit om met een groep mensen samen muziek te maken. Gewoon lekker zingen! Helaas lijkt het er op dat samen zingen voorlopig niet gewoon is, in ieder geval niet met een grote groep mensen ergens binnen in een mooie ruimte.

 

Maar buiten zingen..., dat mag! Niet gewoon, maar buitengewoon! Uiteraard met inachtneming van de regels en de noodzakelijke afstand.

 

We zijn in gesprek om vanaf juli elk weekend een buitengewoon koor te organiseren, op een prachtige plek ergens in de bossen bij Baarn/Lage Vuursche. Met maximaal 100 deelnemers en met de mogelijkheid om in het buitenrestaurant een hapje/drankje te nuttigen.

 

Om een inschatting te kunnen maken van hoeveel mensen er geïnteresseerd zouden zijn in een zangworkshop in de buitenlucht, zouden we je graag willen uitnodigen om deze peiling in te vullen, zodat wij een goed en veilig plan kunnen opstellen. Helaas kan het geen inloopkoor zijn zoals we gewend zijn. Gewoon binnenlopen als je zin en tijd hebt gaat nu even niet en het zal noodzakelijk zijn om vooraf je zangplek te reserveren. En omdat buiten zingen anders is dan binnen zingen, zal de workshop ook iets korter duren dan we gewend zijn. Maar het plezier in zingen is zoals we gewend zijn en de sfeer wellicht beter dan ooit. Gewoon buitengewoon!

 

Copyright © InterVocaal | Design by RdH-Design.nl