Agenda

HerfstProjectkoor 2022 Haarlem

22september 2022

HerfstProjectkoor 2022 Haarlem

Vanaf 22 september repeteren we 7 donderdagavonden. Op zaterdag 12 november laten we het resultaat horen tijdens een informele uitvoering.

Gewoon lekker zingen met een leuke groep mensen? Zing mee met het HerfstProjectkoor! We zingen een mooi en divers repertoire van meerstemmige wereldse liederen.

 

Voor ons behoren de projectkoren tot de muzikale hoogtepunten van het jaar: mooi repertoire, gezellige repetities, gemotiveerde zangers en een sfeervol optreden. Meezingen? Dat kan! Op donderdag 22 september 2022 starten we met de reptities en op zaterdag 12 november laten we het resultaat horen tijdens een vrolijke en informele uitvoering, aansluitend op het inloopkoor.
 
Het doel van dit koor is vooral om met elkaar iets moois neer te zetten op een ontspannen wijze: gewoon lekker zingen! Ook proberen we - in samenwerking met o.a. Stichting Vluchtelingenwerk - mensen uit te nodigen die naar Nederland hebben moeten vluchten omdat ze in hun thuisland niet meer veilig zijn. Mensen die graag zouden willen zingen of wellicht ooit op een koor zaten en nu het samen zingen missen.
Lijkt het je leuk om mee te zingen? Van harte welkom!
 
Wanneer: start donderdagavond 22 september van 20.00 uur tot 21.50 uur.
WaarRemonstrantse Kerk op - Prins Hendrikstraat 2, Haarlem.
 
Uitvoering: 12 november (17.00 - ca. 18.00 uur)

Kosten deelname
€ 65,-
 
Schrijf je hier in als BAS of TENOR
Schrijf je hier in als ALT
Schrijf je hier in als SOPRAAN
 
Zit het projectkoor voor jouw stemsoort inmiddels vol?
terug

Copyright © InterVocaal | Design by RdH-Design.nl