Agenda

Inloopkoor Amsterdam (iedere eerste zondag van de maand)

7juni 2020

Inloopkoor Amsterdam (iedere eerste zondag van de maand)

Hou je van zingen, maar heb je geen tijd voor een wekelijks repeterend koor? Of misschien zit je op een koor, maar kun je van zingen geen genoeg krijgen? Welkom bij het Inloopkoor!

Iedere eerste zondag van de maand (m.u.v. juli en augustus) organiseert InterVocaal een Inloopkoor in Amsterdam voor iedereen die zin heeft in zingen.

 

Op het repertoire staan allerlei meerstemmige liederen afkomstig uit de hele wereld. Iedere maand is er weer een nieuw programma maar ook worden er altijd een aantal favoriete liederen van eerdere keren herhaald.

 

Het koor staat onder enthousiasmerende leiding van dirigent Rinske van der Meer en pianist/arrangeur Martijn Vriesman. Het notenbeeld van de liederen wordt op een groot scherm geprojecteerd en ook wordt de muziek uitgebreid voorgezongen en gespeeld. Iedereen kan zo dus meedoen.

 

In twee uur tijd ontstaat er een goed klinkend koor van een grote groep zangers en zangeressen, waarbij het plezier in zingen centraal staat!

 

Het aantrekkelijke van het Inloopkoor is - naast de goede sfeer - dat iedereen mee mag doen zonder audities of andere verplichtingen.

 

De moeilijkheidsgraad van de liederen is zo samengesteld dat het Inloopkoor voor zowel beginnende als gevorderde zangers geschikt is.

 

Plaatsen reserveren is niet nodig: iedereen kan zo binnen komen lopen. Let op: wees op tijd, de deuren sluiten om 14.05 uur.

 

 

Locatie

Oude Lutherse Kerk op het Spui te Amsterdam
Singel 411 (hoek Spui). Goed bereikbaar met tram 2, 11 en 12 halte Spui, met tram 4, 14 en 24 halte Spui/Rokin en metro 52 richting Zuid, station Rokin.

 

Tijden

14.00 - 16.00 uur. Zaal open: 13.30 uur

 

Entree (inclusief thee)

  • losse kaartjes: € 10,- 
  • 5 x Zin-in-Zingen-kaart (niet persoonsgebonden en zowel geldig in Amsterdam als in Haarlem):  € 40,-
  • Groepskortingen voor koren etc.:  € 7,-. 
    Neem contact op voor de voorwaarden en mogelijkheden.

 

terug

Copyright © InterVocaal | Design by RdH-Design.nl