Agenda

Inloopkoor Amsterdam oktober 2022 (1ste zondag van de maand)

2oktober 2022

Inloopkoor Amsterdam oktober 2022 (1ste zondag van de maand)

Hou je van zingen, maar heb je geen tijd voor een wekelijks repeterend koor? Of misschien zit je op een koor, maar kun je van zingen geen genoeg krijgen? Welkom bij het Inloopkoor!

Op de eerste zondag van de maand organiseert InterVocaal een Inloopkoor in Amsterdam voor iedereen die zin heeft in zingen.

 

Op het repertoire staan allerlei meerstemmige liederen afkomstig uit de hele wereld. Iedere maand is er weer een nieuw programma maar ook worden er altijd een aantal favoriete liederen van eerdere keren herhaald.

 

Het koor staat onder enthousiasmerende leiding van dirigent Rinske van der Meer en pianist/arrangeur Martijn Vriesman. Het notenbeeld van de liederen wordt op een groot scherm geprojecteerd en ook wordt de muziek uitgebreid voorgezongen en gespeeld. Iedereen kan zo dus meedoen.

 

In twee uur tijd ontstaat er een goed klinkend koor van een grote groep zangers en zangeressen, waarbij het plezier in zingen centraal staat!

 

Het aantrekkelijke van het inloopkoor is - naast de goede sfeer - dat iedereen mee mag doen zonder audities of andere verplichtingen.

 

De moeilijkheidsgraad van de liederen is zo samengesteld dat het Inloopkoor voor zowel beginnende als gevorderde zangers geschikt is.

 

Plaatsen reserveren is niet nodig: iedereen kan zo binnen komen lopen. Let op: wees op tijd, de deuren sluiten om 14.35 uur.

 

Locatie

Oude Lutherse Kerk op het Spui te Amsterdam

Singel 411 (hoek Spui). Goed bereikbaar met tram 2 en 12 halte Koningsplein, met tram 4 en 14 halte Spui/Rokin en metro 52 richting Zuid, station Rokin.

 

Tijden

14.30 - 16.30 uur. Zaal open: 14.00 uur

 

Entree

€ 10,- : losse kaartjes

€ 40,- : 5xZin-in-Zingenkaart

 

KAARTVERKOOP

Er is geen voorverkoop. Je kunt gewoon binnenlopen zonder te reserveren en aan de deur je kaartje kopen. 

 

STEMPELKAART / VRIJKAART

Vaker zin in zingen? Bij de kassa van het inloopkoor in Amsterdam en Haarlem kan voor €40,- een 5xZin-in-Zingenkaart worden gekocht: 5x zingen voor de prijs van 4. Deze strippenkaart maar kan voor (of na) het inloopkoor worden aangeschaft. De kaart is niet persoonsgebonden en dus ook geschikt voor familie-/vriendengroepen. Zowel in Amsterdam als in Haarlem te gebruiken.

terug

Copyright © InterVocaal | Design by RdH-Design.nl