Agenda

Inloopkoor Haarlem oktober 2022 (2e zaterdag vd maand)

8oktober 2022

Inloopkoor Haarlem oktober 2022 (2e zaterdag vd maand)

Hou je van zingen, maar heb je geen tijd voor een wekelijks repeterend koor? Of misschien zit je op een koor, maar kun je van zingen geen genoeg krijgen? Welkom bij het Inloopkoor!

Op de tweede zaterdag van de maand organiseert InterVocaal een Inloopkoor in Haarlem voor iedereen die zin heeft in zingen.

 

Op het repertoire staan allerlei meerstemmige liederen afkomstig uit de hele wereld. Iedere maand is er weer een nieuw programma maar ook worden er altijd een aantal favoriete liederen van eerdere keren herhaald.

 

Het koor staat onder enthousiasmerende leiding van dirigent Rinske van der Meer en pianist/arrangeur Martijn Vriesman. Het notenbeeld van de liederen wordt op een groot scherm geprojecteerd en ook wordt de muziek uitgebreid voorgezongen en gespeeld. Iedereen kan zo dus meedoen.

 

In twee uur tijd ontstaat er een goed klinkend koor van een grote groep zangers en zangeressen, waarbij het plezier in zingen centraal staat!

 

Het aantrekkelijke van het inloopkoor is - naast de goede sfeer - dat iedereen mee mag doen zonder audities of andere verplichtingen.

 

De moeilijkheidsgraad van de liederen is zo samengesteld dat het Inloopkoor voor zowel beginnende als gevorderde zangers geschikt is.

 

Plaatsen reserveren is niet nodig: iedereen kan zo binnen komen lopen. Let op: wees op tijd, de deuren sluiten om 14.35 uur.

 

Locatie

Remonstrantse Kerk Haarlem

Hoofdingang kerkgebouw: Prins Hendrikstraat 1

Het kerkgebouw ligt op de hoek van de Wilhelminastraat, Prins Hendrikstraat en Oranjekade. Route

 

Gemakkelijk te voet (10 minuten) of met openbaar vervoer (oa lijn 50, 51) te bereiken vanaf station Haarlem. Ook heel goed bereikbaar vanuit andere richtingen zoals Leiden, Amsterdam-Zuid, Hoofddorp et cetera. De bus vanuit Leiden stopt voor de deur. Komt u met de auto? Parkeren is o.a. mogelijk in parkeergarage Raaks.

 

Tijden

14.30 - 16.30 uur. Zaal open: 14.00 uur

 

Entree

€ 10,- : losse kaartjes

€ 40,- : 5xZin-in-Zingenkaart

 

KAARTVERKOOP

Er is geen voorverkoop. Je kunt gewoon binnenlopen zonder te reserveren en aan de deur je kaartje kopen.

 

STEMPELKAART / VRIJKAART

Vaker zin in zingen? Bij de kassa van het inloopkoor in Amsterdam en Haarlem kan voor €40,- een 5xZin-in-Zingenkaart worden gekocht: 5x zingen voor de prijs van 4. Deze strippenkaart is zowel in Amsterdam als in Haarlem te gebruiken en kan voor (of na) het inloopkoor worden aangeschaft. De kaart is niet persoonsgebonden en dus ook geschikt voor familie-/vriendengroepen.

terug

Copyright © InterVocaal | Design by RdH-Design.nl