Agenda

Zing-in op tweede kerstdag 2022

26december 2022

Zing-in op tweede kerstdag 2022

InterVocaal organiseert op tweede kerstdag een speciale Zing-in. Inmiddels kan InterVocaal voor dit zangevenement rekenen op een zangersaantal van ruim 200 deelnemers.

InterVocaal organiseert op tweede kerstdag 2022 een speciale Zing-in. Inmiddels kan InterVocaal voor dit zangevenement rekenen op een zangersaantal van ruim 200 zangers en zangeressen. Het unieke grote projectkoor geeft na een middag repeteren direct een uitvoering voor publiek dat het informele en sfeervolle concert vanaf de galerij kan volgen. Het repertoire bestaat uit meerstemmige wereldse liederen (zowel klassiek als pop/jazz) uit allerlei culturen en landen zoals Rusland, Frankrijk, Nederland, Spanje en de Balkan. De liederen worden prachtig begeleid door een pianist en een strijkers-/blazersensemble. De repetitie wordt afgewisseld met pauzes met koffie/thee en kerstbrood.

Goed doel

Het concert is vrij toegankelijk. Na afloop van het concert wordt een vrijwillige bijdrage voor een goed doel op prijs gesteld. (Stichting Meer Muziek in de Klas)

 

Kaarten (€ 22,50 per zanger(es), inclusief koffie/thee en kerstbrood):

Anders dan bij het inloopkoor is het voor de Zing-in mogelijk - en noodzakelijk - om vooraf toegangskaarten aan te schaffen. Vanwege de grote belangstelling is het aan te raden dit bijtijds te doen. Vanaf 1 oktober zijn de kaarten beschikbaar  via dit online ticketsysteem. Na betaling krijgt u meteen het toegangsbewijs in uw mailbox. Neem dit svp geprint of op uw smartphone mee.

 

Zodra de kaarten uitverkocht zijn wordt dat op deze site vermeld.

Inloopkoor

Locatie: Oude Lutherse Kerk op het Spui, Amsterdam (tram 1,2,5)
Datum: 26 december 2022
Repetitietijd: 13.00 - 17.00 uur. Zaal open: 12.15 uur
Concert: ca.16.15 - 17.00 uur. Zaal open: ca. 16.00 uur
Entree: EUR 22,50 voor deelname (repetitie, concert, koffie/thee en kerstbrood) 
Concert: vrijwillige bijdrage voor een goed doel
terug

Copyright © InterVocaal | Design by RdH-Design.nl