Maandelijks inloopkoor in Amsterdam en in Haarlem

InterVocaal organiseert maandelijks twee grote inloopkoren (m.u.v. juli en augustus). Gewoon ontspannen zingen voor iedereen die zin heeft in zingen. Stap binnen en zing mee!
 
Elke 1ste zondag van de maand in Amsterdam
Elke 2de zaterdag van de maand in Haarlem.

 

Zit je op een koor maar kun je van zingen geen genoeg krijgen? Of wil je juist een keertje kijken of zingen iets voor je is? Kom dan gewoon langs in Amsterdam en / of Haarlem bij het maandelijkse inloopkoor. Laagdrempelig, ontspannen en ontzettend leuk! Opgave is niet nodig en er zijn geen audities of stemtesten. Je kunt dus gewoon binnen komen lopen wanneer je zin hebt of wanneer het jou uitkomt.

 

Lees HIER meer over het inloopkoor in AMSTERDAM 
Lees HIER meer over het inloopkoor in HAARLEM
 
Film-impressie van het inloopkoor in Amsterdam (klik op de afbeelding) 
 
Een greep uit de reacties van deelnemers:

 

"Ongelofelijk wat je in zo'n korte tijd bereikt!"

 

"Rinske en Martijn zijn geweldig! Leuke, gevarieerde repertoirekeuze in alle mogelijke verschillende talen, en Rinske is enorm enthousiasmerend en leidt de boel met humor. Ik heb het Inloopkoor in voorjaar 2018 ontdekt en probeer sindsdien elke maand te komen. Heb ook al twee keer met veel plezier meegedaan met een Projectkoor en heb me alweer ingeschreven voor het Kerstprojectkoor 2019"

 

"Ik ben nog steeds blij dat ik circa 20 jaar geleden bij het zondagmiddag inloopkoor ben aangeschoven. Kon toen ook meteen aan het kerstprojectkoor meedoen en ben er nog steeds en met veel genoegen. Het is nog steeds een genot om met Rinske en Martijn muzikaal te bouwen aan iets moois."

 

"Rinske en Martijn krijgen echt IEDEREEN aan het zingen!!"

 

"Ha Rinske, ik wilde je nog even ontzettend hartelijk bedanken voor al het leuks wat ik heb meegemaakt bij het lenteproject. Ik kom zeg maar van onder een steen gekropen en wat ik nu echt graag zou doen en niet durfde, dat was zingen in een koor. Ik ben met zweet in mijn handen gaan googelen en vond jullie inloopkoor en daarna het lenteproject. Dat heeft me over een enorme streep getrokken en daar ben ik zo blij mee, echt heel erg blij. Ik vrees dat ik me af en toe wat melig heb getoond daar op die voorste rij, maar man, had ik iets in te halen:)! Ik heb me ook al aangemeld bij een koortje in de buurt, want ik wil dit wel de hele tijd eigenlijk. Ik speelde ooit gitaar, Bach en middeleeuws, maar hoe mooi ook, je speelt in je eentje, en dat vind ik van een koor zo anders mooi, je speelt 1 noot, en hebt het hele akkoord er bij, als je op elkaar let tenminste. En je hele lijf doet eraan mee, anders dan alleen je hoofd en je vingertoppen zoals bij gitaar. Nuja, dat is wat ik er grandioos leuk aan vind, en jij bent enorm stimulerend geweest, en geestig, en geweldig. Volgend seizoen doe ik graag weer mee, en tot die tijd, succes en ontzettend veel plezier met alles en de muziek! Met dank!"

  

BLIJF OP DE HOOGTE VIA ONZE MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF.

Copyright © InterVocaal | Design by RdH-Design.nl