Toegangskaarten inloopkoren oktober

InterVocaal volgt de richtlijnen die het RIVM heeft opgesteld en past zich aan aan de aanbevelingen die op dit moment gelden. Vanwege het open karakter van de inloop- en projectkoren vallen wij onder de 'evenementen-regeling'. Voorlopig betekent het dat we moeten vragen om een coronatoegangsbewijs (QR-code). Kijk hier voor de voorwaarden en meer informatie. Wijzigingen in de plannen laten we weten via de website en onze nieuwsbrief. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

ONLINE KAARTVERKOOP

 

Koop hier je kaarten voor zondag 7 november in Amsterdam.

 

Koop hier je kaarten voor zaterdag 13 november in Haarlem.

 

Nu we zo lang niet in een groep hebben kunnen zingen, is het best moeilijk om te voorspellen hoeveel mensen er naar het inloopkoor zullen komen. Enerzijds  krijgen we van zangers te horen dat ze niet kunnen wachten om weer te beginnen, anderzijds zijn er ook zangers die het nog spannend vinden. Wij begrijpen beide kanten en doen ons uiterste best om alles zo soepel en veilig mogelijk te laten verlopen. We hebben daarom besloten om in oktober te werken met een online voorverkoop. Om te voorkomen dat het te druk wordt hebben we een maximum aantal kaarten beschikbaar. Wil je er bij zijn? Wacht dan niet met kaarten bestellen...

 

De prijs voor de losse kaartjes blijft €10,-, de transactiekosten van het ticketsysteem nemen wij voor onze rekening.

 

We hopen zo snel mogelijk weer terug te gaan naar de vertrouwde inloopformule zodat je last-minute kunt beslissen of je naar het inloopkoor komt omdat je zin hebt in zingen. Het risico kan wel zijn dat het helemaal vol is, vandaar dat de voorverkoop blijft voor diegenen die zeker willen zijn van een plekje. Wij zijn opgelucht dat we na 19 maanden zonder zangprojecten weer aan de toekomst van InterVocaal kunnen bouwen. Dat brengt voorlopig met zich mee dat gekochte kaarten bij verhindering niet retour kunnen. Doorgeven of verkopen aan iemand anders mag wel altijd. We hopen op je begrip.

 

Koop hier je kaarten voor zondag 7 november in Amsterdam.

 

Koop hier je kaarten voor zaterdag 13 november in Haarlem.

 

NB. We schenken nog geen koffie/thee in de pauze. Het is aan te raden om een eigen flesje water o.i.d. mee te nemen.

 

 

 

 

HEB JE NOG EEN 5XZIN-IN-ZINGENKAART OF EEN VRIJKAART? LEES DIT:

 

We zijn blij dat we voorzichtig weer op kunnen starten met onze inloopkoren. Dat betekent ook dat de Zin-in-Zingen-kaarten die voor Corona zijn aangeschaft weer afgestoft en gebruikt kunnen worden. Mocht je nog een ZiZ-kaart of een vrijkaart in je bezit hebben en je wilt deze gebruiken voor het komende inloopkoor van 9 oktober (Haarlem) of 7 november (Amsterdam), dan kun je jezelf via het formulier aanmelden.

LET OP. Je krijgt geen bevestiging in de mail, zonder tegenbericht rekenen we op je komst.

Mocht je toch niet kunnen komen, laat ons dat dan svp zo spoedig mogelijk weten.

 

Omdat we in de opstartfase nog niet een volledige bezetting kunnen verwachten hanteren we in het begin een maximum aantal zangers dat met de stempelkaart mee kan doen. Datzelfde geldt voor de gewonnen vrijkaarten / compensatiekaarten voor het afgelaste Lentekoor. Wacht niet te lang met reserveren. Zodra de maximale bezetting is bereikt, wordt dat hier vermeld.

 
 
Heb je een 5xZiZ-kaart? We horen graag met hoeveel mensen je komt (inclusief jijzelf). Ook zijn we benieuwd naar de stemsoort(en). Vul deze zo mogelijk ook in.
Heb je 2 vrijkaarten gekregen / gewonnen? We horen graag van je of je alleen komt of iemand meeneemt die van je vrijkaart gebruik zal maken. Ook zijn we benieuwd naar de stemsoort(en).

Copyright © InterVocaal | Design by RdH-Design.nl