Aanmelding KerstProjectkoor en/of LenteProjectkoor

Inschrijfformulier
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Deelname aan een projectkoor kost €55,-. Je kunt het bedrag overmaken op NL80 INGB 0007321983 t.n.v. InterVocaal o.v.v. van 'Lenteprojectkoor 2020' of 'KerstProjectkoor 2020'. Pas na ontvangst van de betaling is je deelname definitief.

LET OP: Wil je je opgeven voor beide projectkoren? Van harte welkom! We ontvangen je deelname-gegevens in dat geval graag als twee losse aanmeldingen. LET OP2: Is er inmiddels een wachtlijst? Je kunt je via dit formulier wel aanmelden maar maak nog geen geld over. Je krijgt bericht zodra er plek is.

 

 

Om zeker te zijn van een plekje in het koor is het aan te raden om de betaling tegelijk met je digitale aanmelding in orde te maken. Pas na ontvangst van de betaling is je deelname definitief. Is het bedrag een probleem voor je? Neem dan even contact met ons op, dan komen we er vast uit.

 

Wordt op de site vermeld dat er inmiddels een wachtlijst is? Je kunt je via dit formulier wel aanmelden maar maak nog geen geld over. Je wordt in dat geval op de wachtlijst gezet en je krijgt bericht zodra er plek is.

 

LET OP! Na het digitaal versturen van dit inschrijfformulier ontvang je automatisch een bevestiging. Mocht je niet direct een email van ons ontvangen dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan met het verzenden. Probeer het in dat geval svp nogmaals, of stuur ons een email.

 

Kort voor aanvang van het projectkoor krijg je nadere informatie toegestuurd.

 

Heb je je opgegeven voor een projectkoor en ook al betaald maar lukt het je toch niet om mee te doen? Tot een maand voor aanvang kun je kosteloos annuleren en krijg je je geld teruggestort. Bij annulering binnen een maand voor aanvang van het projectkoor wordt 10 euro aan annuleringskosten ingehouden en wordt 45 euro teruggestort. Bij annulering binnen twee weken voor aanvang wordt 20 euro ingehouden op het totaalbedrag. Na aanvang van het projectkoor is restitutie na annulering niet meer mogelijk. Bekijk ook onze Algemene Voorwaarden

Copyright © InterVocaal | Design by RdH-Design.nl