Aanmelding KerstProjectkoor en/of LenteProjectkoor

Inschrijfformulier
 
 
 
 
 
 

LET OP: bij 'overige opmerkingen' kun je vermelden aan welk projectkoor je mee wilt doen. Wil je je opgeven voor beide projectkoren? Van harte welkom! We ontvangen je deelname-gegevens in dat geval graag als twee losse aanmeldingen.

 
 
 

 

Let op: Om zeker te zijn van een plekje in het koor is het aan te raden om de betaling tegelijk met je digitale aanmelding in orde te maken. Pas na ontvangst van de betaling is je deelname definitief. Is het bedrag een probleem voor je? Neem dan even contact met ons op, dan komen we er vast uit.

 

Wordt op de site vermeld dat er inmiddels een wachtlijst is? Je kunt je via dit formulier wel aanmelden maar maak nog geen geld over. Je wordt in dat geval op de wachtlijst gezet en je krijgt bericht zodra er plek is.

 

LET OP! Na het digitaal versturen van dit inschrijfformulier ontvang je automatisch een bevestiging. Mocht je niet direct een email van ons ontvangen dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan met het verzenden. Probeer het in dat geval svp nogmaals, of stuur ons een email.

 

Kort voor aanvang van het projectkoor krijg je nadere informatie toegestuurd.

Copyright © InterVocaal | Design by RdH-Design.nl