LenteProjectkoor en KerstProjectkoor

Twee keer in het jaar organiseren wij een laagdrempelig koorproject in het centrum van Amsterdam: zeven à acht keer repeteren en vervolgens een kort flashmob-achtig optreden. Eén project in de lente en een project in de decembermaanden. 

KERSTPROJECTKOOR 2018
Het Kerstprojectkoor start op woensdagavond 31 oktober. In 8 repetities werken we toe naar een uitvoering op zaterdag(na)middag 22 december. We stellen een mooi en sfeervol repertoire samen rondom thema's als vrede, vriendschap en verlangen. We zingen voornamelijk een werelds en niet-kerkelijk repertoire, maar enkele mooie Christmas Carols zullen natuurlijk niet ontbreken.

De uitvoering op de 22ste zal - afhankelijk van het weer -  afwisselend binnen in de Oude Lutherse Kerk en buiten op het plein zijn, wellicht onder het genot van een glaasje glühwein voor het koor en voor voorbijgangers.
 
Tijdvan 20.15 uur tot 22.00 uur
 
 
WaarOude Lutherse Kerk op het Spui - Singel 411, Amsterdam.
 
Uitvoeringzaterdagmiddag 22 december ca. 16 uur op het Spui (plein) en in de Oude Lutherse Kerk, Amsterdam

Kosten deelname
€ 55,-
LENTEPROJECTKOOR 2018
Het lenteprojectkoor van 2018 start op woensdagavond 7 maart. We repeteren zes woensdagavonden en 1 donderdagavond t/m 18 april. De uitvoering is op zaterdagmiddag 21 april.
 
WAT ZINGEN WE?
Op 21 april (de dag van de uitvoering) wordt in de hele wereld de Dag van de Creativiteit gevierd: een dag om de kunst te vieren en daarbij elkaar uit te dagen tot creatief denken, om zo bij te dragen tot een mooiere wereld. En op 22 april is het de Dag van de Aarde (International Earth Day). Deze jaarlijkse dag heeft tot doel mensen bewust te maken van de schoonheid en kwetsbaarheid van de aarde. Met het koor vieren we deze twee dagen graag mee en zingen we o.a ook liederen die aansluiten op deze thema's.
 
Graag nodigen we je van harte uit om mee te komen zingen in dit LenteProjectkoor.  Schrijf je hier in. (INMIDDELS NIET MEER MOGELIJK)
 
Het doel van dit koor is vooral om gewoon lekker met elkaar te zingen op een ontspannen wijze. We rekenen op een koor van ca. 100 deelnemers. Ook nodigen we - in samenwerking met o.a. Stichting Vluchtelingenwerk - mensen uit die naar Nederland hebben moeten vluchten omdat ze in hun thuisland niet meer veilig zijn. Mensen die graag zouden willen zingen of wellicht ooit op een koor zaten en nu het samen zingen missen. We geven ze graag de gelegenheid om aan te schuiven en mee te zingen.
 
Tijdvan 20.15 uur tot 22.00 uur
 
Data 2018:    
7 maart                   4 april
14 maart                 11 april
21 maart                 18 april
29 maart (donderdag)

WaarSpui (plein) / Oude Lutherse Kerk - Singel 411, Amsterdam.
 
Uitvoeringzaterdagmiddag 21 april ca. 14 - 15 uur

Kosten deelname
€ 50,-
 

Copyright © InterVocaal | Design by RdH-Design.nl