Maandelijks Inloopkoor

"Ongelofelijk wat je in zo'n korte tijd bereikt!"

Hou je van zingen? Heb je zin om met een grote groep mensen muziek te maken? Lijkt het je leuk om zo af en toe te zingen maar heb je geen tijd voor een wekelijks repeterend koor? Of misschien zit je op een koor, maar kun je van zingen geen genoeg krijgen?

Iedere eerste zondag van de maand (m.u.v. juli en augustus) organiseert InterVocaal een Inloopkoor in Amsterdam voor iedereen die Zin heeft in Zingen.

 

Op het repertoire staan allerlei meerstemmige liederen (allerlei stijlen, talen en muziekgenres door elkaar) afkomstig uit de hele wereld. Iedere maand is er weer een nieuw programma maar ook worden er altijd een aantal favoriete liederen van eerdere keren herhaald. De nadruk ligt altijd op het plezier in zingen.

 

Het koor staat onder enthousiasmerende leiding van dirigent Rinske van der Meer en pianist/arrangeur Martijn Vriesman. Het notenbeeld van de liederen wordt op een groot scherm geprojecteerd en ook wordt de muziek uitgebreid voorgezongen en gespeeld. Iedereen kan zo dus meedoen. Het inloopkoor trekt altijd zowel beginnende zangers die willen kijken of zingen iets voor ze is, als gevorderde zangers die gewoon lekker willen zingen en houden van de no-nonsense aanpak en goede sfeer. En dat mengt prima.

 

 

 

InterVocaal door Karin Hackfoort op Vimeo.

 

In twee uur tijd ontstaat er een goed klinkend koor van een grote groep zangers en zangeressen, waarbij het plezier in zingen centraal staat!

 

Het aantrekkelijke van het Inloopkoor is - naast de goede sfeer - dat iedereen mee mag doen zonder audities of andere verplichtingen.

 

De moeilijkheidsgraad van de liederen is zo samengesteld dat het Inloopkoor voor zowel beginnende als gevorderde zangers geschikt is.

 

Plaatsen reserveren is niet nodig: iedereen kan zo binnen komen lopen. Let op: wees op tijd, de deuren sluiten om 14.05 uur.

 

Dus: Heb je zin in zingen? Ben je in voor mooie muziek, leuke mensen, af en toe best hard werken, ontspanning en veel lachen? Welkom! Deelname kan eenmalig, maar er zijn ook veel zangers en zangeressen die bijna iedere maand komen inlopen en meezingen.

 

Locatie

Oude Lutherse Kerk op het Spui te Amsterdam
Singel 411 (hoek Spui). Goed bereikbaar met tram 2, 11 en 12 halte Spui, met tram 4, 14 en 24 halte Spui/Rokin en metro 52 richting Zuid, station Rokin.

 

Data

2019: 3 maart, 7 april, 5 mei, 2 juni, 1 september, 6 oktober, 3 november, 1 december
 

Tijden

14.00 - 16.00 uur. Zaal open: 13.30 uur

 

Entree (inclusief thee)

  • losse kaartjes: € 10,- 
  • 5 x Zin-in-Zingen-kaart (niet persoonsgebonden):  € 40,-
  • Groepskortingen voor koren etc.:  € 7,-.
    Neem contact op voor de voorwaarden en mogelijkheden.

 


Op tweede kerstdag 2019 (!) organiseert InterVocaal een speciale Zing-In.

 

Om op de hoogte te worden gehouden kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief.

Copyright © InterVocaal | Design by RdH-Design.nl