Zomerprojectkoor in Amsterdam

ZOMERPROJECTKOOR AMSTERDAM 2022
De reptities van het zomerprojectkoor zijn op woensdagavond en beginnen op 11 mei. We repeteren zeven woensdagavonden t/m 29 juni, 1 juni slaan we over. De uitvoering is op zaterdagmiddag 2 juli. Er is per stemsoort een maximaal aantal deelnemers. Schrijf je in via onderstaande link. Ben je vrouw en weet je niet of je sopraan of alt bent? Schrijf je dan in als sopraan.
 
Schrijf je hier in als BAS of TENOR
Schrijf je hier in als ALT
Schrijf je hier in als SOPRAAN
 
LET OP. Inmiddels is het Zomerprojectkoor van start gegaan en is inschrijven via bovenstaande links niet meer mogelijk.
 
Wil je nog aanhaken? Dat kan. Stuur ons een mail of bel ons en we geven je de nodige informatie.
 
Als een projectkoor voor jouw stemgroep al vol zit, dan kun je je aanmelden voor de wachtlijst. Zodra er plek is, krijg je bericht.
 
Locatie: Oude Lutherse Kerk Amsterdam - Singel 411
Tijd repetitieswoensdagavond van 20.00 uur tot 21.50 uur
Kosten deelname€ 65,- (inclusief bladmuziek en oefenbestanden)
 
Data 2022:
11 mei                 15 juni
18 mei                 22 juni
25 mei                 29 juni
8 juni 
 
Uitvoering: zaterdag 2 juli 
Kort buitenoptreden/flashmob op het Spui (bij het Lieverdje) om ca. 14.45 uur.
Van ca. 15.00 uur tot ca. 16.00 uur verzorgen we een informeel concert in de Oude Lutherse Kerk
 
WAT ZINGEN WE?
We stellen een mooi en sfeervol repertoire samen rondom allerlei aansprekende thema's en uit diverse muziekstijlen. We zingen internationale meerstemmige liederen over liefde, lichtvoetigheid, natuur, verlies, verdriet, humor, kortom over het leven.
 
 
Het doel van de projectkoren is vooral om gewoon gezellig met elkaar te zingen. We rekenen op een koor van ca. 125 deelnemers, afhankelijk van de locatie. Ook nodigen we mensen uit die naar Nederland hebben moeten vluchten omdat ze in hun thuisland niet meer veilig zijn. Mensen die graag zouden willen zingen of wellicht ooit op een koor zaten en nu het samen zingen missen. We geven ze graag de gelegenheid om aan te schuiven en mee te zingen. Mocht je mensen in je omgeving weten die hiervoor in aanmerking zouden willen komen, laat ons dat dan zeker weten. We nodigen ze graag uit om kosteloos mee te doen.
 
Heb je je opgegeven voor een projectkoor maar lukt het je toch niet om mee te doen? Tot een maand voor aanvang krijg je bij annulering de deelnamekosten terug, met inhouding van €5,- voor de kosten van het online ticketsysteem en administratie. Bij annulering binnen een maand voor aanvang van het projectkoor wordt €10,- aan annuleringskosten ingehouden en bij annulering binnen twee weken voor aanvang wordt €20,- ingehouden op het totaalbedrag. Twee dagen voor aanvang van het projectkoor is restitutie na annulering niet meer mogelijk.
 
InterVocaal volgt de richtlijnen die het RIVM heeft opgesteld en past zich aan aan de aanbevelingen die op dat moment gelden. Mochten wij op enig moment moeten beslissen dat een projectkoor toch niet door kan gaan i.v.m. RIVM-maatregelen, dan krijgt u het inschrijfgeld naar rato terug, met aftrek van de gemaakte kosten voor het ticketsysteem en de bladmuziek (€5,-).
 
Bekijk ook onze Algemene Voorwaarden
 

Copyright © InterVocaal | Design by RdH-Design.nl