Gastenboek

We horen graag jullie reacties en ervaringen. Onderaan de pagina vind je een formulier waarop je je reactie kunt achterlaten. Bedankt alvast voor de moeite. NB. Een emailadres invullen is niet nodig.

38 Berichten
Monique Roosink
Wat een feest

Sinds een paar jaar doe ik met alle "projecten" mee, lentekoor, kerstkoor en Zenderen.
Voor mij is het elke keer weer een waar feest! Het enthousiame waarmee Rinske elke keer weer met ons de liederen instudeert, en de muzikale begeleiding van Martijn, je wordt er super vrolijk van. Ik kom er altijd weer vol energie vandaan.

Alwin
Al 20 jaar.

Ik ben nog steeds blij dat ik circa 20 jaar geleden bij het zondagmiddag inloopkoor ben aangeschoven. Kon toen ook meteen aan het kerstprojectkoor meedoen en ben er nog steeds en met veel genoegen. Het is nog steeds een genot om met Rinske en Martijn muzikaal te bouwen aan iets moois.

Ali de Regt
Kerstprojectkoor 2018

De repetities waren elke keer stimulerend en vrolijk, en het optreden was een feest. Dat was ook te merken aan het enthousiaste publiek, buiten en binnen. Ik zie uit naar het lentekoor!
Ali

Dorothea van den Akker
Kerstprojectkoor

22 december uitvoering kerstproject buiten en daarna binnen - zo fijn! We hebben met veel enthousiasme leuke liedjes ingestudeerd en gezongen 7 wekelijkse repetities lang en toegeleefd naar de uitvoering . Zo jammer dat het afgelopen was. Op naar het lenteprojectkoor!

Corry Weltevreden
KerstProjectkoor

Wat een feestje was het om iedere woensdag vanaf 7 nov. 2018 te oefenen en de uitvoering op 22 december, buiten en binnen. Het weer was goed, de sfeer buiten gaf heel veel warmte en enthousiaste toehoorders. De liederen kregen we thuisgestuurd, elke dag zingen om te oefenen geeft zo'n blij gevoel. Mien Lied, De Noche en nog veel andere. Dat mis ik nu al weer, en heb me maar meteen weer opgegeven voor het LenteProjectkoor 2019. Een aanrader, en goed voor mijn hart!
Corry

Beijk M
Was dit echt het laatste zangweekend?

Het is donderdag na het zangweekend en nog steeds ben ik gevuld met nieuwe liederen in allerlei talen. Vooral 'Mein Lied' en 'Hard Times' willen gezongen worden .
Dit koor was - met Rinske en Martijn als stuwende krachten - fantastisch.
En ook het verblijf op de Zwanenhof werkt als balsem voor de ziel.
Dank aan allen en ALSTUBLIEF GA ERMEE DOOR!

Françoise Haeck
Zangweekend Zenderen

Bedankt Rinske en Martijn voor dit super week-end in de Zwanenhof: Historische plek, Prachtige tuin, Culinair week-end. Wat wil je nog meer om blij te zijn! Gelukkig komt de eerste zondag in Amsterdam snel om weer te zingen en weer mensen van het weekend te ontmoeten.

Jolanda Sinnema
Zenderen

Het was een Zenderend weekend!!
Geweldig goed georganiseerd. Super goede dirigent en pianist.
Voor mij de eerste keer om mee te doen aan zo'n zangweekend en heel jammer dat het voorlopig niet meer is.
Mooie locatie, leuke liedjes, gezellige mensen, heerlijk eten, goede sfeer en prachtig weer.
Wat wil je nog meer?
Toch nog een keer??

Maudy van Pelt
Zenderen

Nou, ik vond het een hele ervaring, het 29ste zangweekend in Zenderen. De 1e dag waren een man of 60 nog onbekenden voor me maar op de 2e dag voelde dat al heel anders. Ook dat je bij iedereen kon aanschuiven voor het eten, vond ik heel prettig. En tussen het zingen door een frisse wandeling in de omgeving. Fijne kamer en lekker eten.
Met het zingen vond ik de sfeer nog net wat intiemer dan die in de Oude Lutherse kerk is. Die ruimte is toch vrij groot, al is daar de akoestiek weer prachtig.
Kortom, ik ben blij dat ik erbij kon zijn en heb heerlijk gezongen.
Bedankt allemaal, en Rinske en Martijn in het bijzonder.

Erik
Workshop op mijn feest

Hi Rinske en Martijn, nogmaals dank voor de zangworkshop tijdens mijn feest! Supergoed gelukt! Jullie waren geweldig, heb alleen maar enthousiaste reacties gehoord! We houden contact.

 

 


Laat een bericht achter

 

 

Copyright © InterVocaal | Design by RdH-Design.nl