Gastenboek

Opmerkingen? Feedback? Laat het ons horen! (scroll naar beneden voor het feedback-formulier, emailadres invullen mag, maar is niet noodzakelijk)

29 Berichten
Erik
Workshop op mijn feest

Hi Rinske en Martijn, nogmaals dank voor de zangworkshop tijdens mijn feest! Supergoed gelukt! Jullie waren geweldig, heb alleen maar enthousiaste reacties gehoord! We houden contact.

Annemiek
lentekoor

Zo genoten van voorbereiding en uitvoering; fantastisch hoe Rinske dit dirigeert, begeleid met zoveel geduld en humor.
Dank aan jullie beiden, Zingen is heling voor de ziel, maakt zo blij.
kijk nu al uit naar een volgende x
Annemiek

Marja aan ´t Goor
Een feest

Het was een feest om mee te maken. Een heerlijke sfeer. Geweldig genoten.

Francine
Lentekoor 2018

Ik miste het zingen in een koor en deze gelegenheid was dan ook een openbaring voor me. Professioneel en erg leuk zoals het allemaal gaat en fantastisch om Rinske en Martijn met zoveel enthousiasme en vakmanschap bezig te zien zijn. Ik geniet iedere keer als ik er ben. Afgelopen zaterdag was ook heel erg leuk en het weer hielp natuurlijk ook erg mee. Het was genieten

Ellen de Kleer

Dank je wel, het was een erg fijne uitvoering en ik vond het leuk meegedaan te hebben!

Sabine
Lentekoor

Wat heb ik genoten van het oefenen en de uitvoering. Heel Amsterdam zong nog na in me toen ik op de fiets naar huis reed. Bedankt Rinske en Martijn voor jullie inspirerende, hartelijke en professionele begeleiding. Super

Cornelia
Mw.

Wat heb ik genoten van de afgelopen weken oefenen en de uitvoering gisteren van het Lente Projectkoor. De energieke leiding van Renske en Martijn tilt je boven jezelf uit en ik heb heerlijk gezongen. Prachtig vond ik Sakura, en geloof het of niet, toen ik thuis kwam stond er een foto op mijn iPhone van een bloeiende kersenboom, en die heb ik echt niet zelf gemaakt.
Wat zingen al niet teweeg kan brengen!
Ik heb me al weer opgegeven voor het KerstProjectkoot, ik heb de smaak te pakken

Marie-José
Stressverminderend middel!

Beste Rinske en Martijn,
Van het deelnemen aan het projectkoor heb ik intens genoten. Dankzij jou enthousiaste leiding is ook de uitvoering een feestje geworden. Iedere avond, ná de repetitie, fietste ik fluitend en helemaal blij door het centrum van Amsterdam naar huis. Er is geen beter stress verminderd middel als het zingen bij jou en Martijn.
Hartelijk dank hiervoor en tot de volgende keer!
Lieve groet,
Marie-José

Aart
Bloesems

Nooit gedacht dat ik nog eens bij het Lieverdje in Amsterdam zou zingen over de kersenbloesem. En ook nog in het Japans! Martijn en Renske bedankt voor jullie begeleiding en bezieling. De repetities waren een feest en de uitvoering was de bekroning. Jong en oud waren er getuige van. Zin in zingen? Kom op de eerste zondag van de maand naar die prachtige oude Lutherse kerk.

Dick
energie

Nu voor de tweede maal meegedaan met het lentekoor, eenmaal met het kerstkoor. en een aantal keren inkoopkoor. Wat een energie krijg ik van dit zingen! Ik had hier dan ook veel eerder aan moeten beginnen (maar ja, je moet eerst horen van het bestaan natuurlijk). Ik kan het iedereen aanraden. Dank Rinske en Martijn voor jullie professionele en spontane begeleiding.

 

 


Laat een bericht achter

 

 

Copyright © InterVocaal | Design by RdH-Design.nl