Skip to content

Projectkoren InterVocaal

Zin om te zingen, maar geen tijd voor een vast koor? Dan ben je van harte welkom bij de projectkoren van InterVocaal! Zeven keer no-nonsens zingen in goed-gestemd gezelschap. En als toetje een informele uitvoering voor vrienden, familie en langslopend publiek.
Een aantal keer per jaar organiseren wij een laagdrempelig koorproject, afwisselend in Amsterdam en in Haarlem. We komen 7 keer bij elkaar om ontspannen te repeteren, gevolgd door een informeel optreden, zowel binnen als buiten.
 
Het doel van de projectkoren is vooral om gewoon gezellig met elkaar te zingen. We rekenen op een koor van ca. 80 tot 125 deelnemers, afhankelijk van de locatie. Ook nodigen we mensen uit die naar Nederland hebben moeten vluchten omdat ze in hun thuisland niet meer veilig zijn. Mensen die wellicht ooit op een koor zaten en nu het samen zingen missen. We geven ze graag de gelegenheid om aan te schuiven en mee te zingen. Mocht je mensen in je omgeving weten die hiervoor in aanmerking zouden willen komen, laat ons dat dan zeker weten. We nodigen ze graag uit om kosteloos mee te doen.
 
PROJECTKOREN IN 2024
 
Lenteprojectkoor in Amsterdam 
Repetitie-avond: woensdag, start 6 maart
Uitvoering: zaterdag 20 april
Locatie: Oude Lutherse Kerk
Tijd: 20.00-21.50 uur
 
Herfstprojectkoor in Haarlem
Repetitie-avond: donderdag, start 5 september
Uitvoering: zaterdag 19 oktober
Locatie: Remonstrantse Kerk
Tijd: 20.00-21.50 uur
 
Kerstprojectkoor in Amsterdam 
Repetitie-avond: woensdag (en 2x dinsdag), start 6 november
Uitvoering: zaterdag 21 december
Locatie: Oude Lutherse Kerk
Tijd: 20.00-21.50 uur
 
LET OP. Als een projectkoor voor jouw stemgroep al vol zit, dan kun je je aanmelden voor de wachtlijst. Zodra er plek is, krijg je bericht.