Skip to content

Kerstprojectkoor in Amsterdam

KERSTPROJECTKOOR AMSTERDAM 2023
De repetities van het kerstprojectkoor zijn op de woensdagavond en beginnen op 1 november. We repeteren zeven keer en de uitvoering is op zaterdagmiddag 16 december. Ben je een keer verhinderd? Geen probleem. Door de ingezongen geluidsbestanden die online te beluisteren zijn, kun je gemakkelijk thuis oefenen en pak je de melodieën snel op.
Let op: Er is per stemsoort een maximaal aantal deelnemers. Schrijf je in via onderstaande link. Ben je vrouw en weet je niet of je sopraan of alt bent? Schrijf je dan in als sopraan.
 
Het projectkoor zit helemaal VOL, aanmelden is niet meer mogelijk. Ook niet meer voor de wachtlijst.
 
Schrijf je hier in als BAS of TENOR
Schrijf je hier in als ALT
Schrijf je hier in als SOPRAAN
 
De projectkoren staan er om bekend dat de sfeer uitstekend is. Dat is dan ook het doel: met een grote groep verschillende mensen in een open en positieve sfeer samen iets moois neerzetten. Meestal zijn er zo’n 100 deelnemers in steeds weer wisselende samenstelling. Ook verwelkomen we graag mensen die naar Nederland hebben moeten vluchten omdat ze in hun thuisland niet meer veilig zijn. Mensen die wellicht ooit op een koor zaten en nu het samen zingen missen. We geven ze graag de gelegenheid om aan te schuiven en mee te zingen. Mocht je mensen in je omgeving weten die hiervoor in aanmerking zouden willen komen, laat ons dat dan zeker weten. We nodigen ze van harte uit om kosteloos mee te doen. Zou je graag mee willen zingen maar heb je financieel even wat minder ruimte? Neem gerust contact met ons op (info@intervocaal.nl). We komen vast tot een oplossing zodat je onbezorgd mee kunt zingen.
  
Locatie: Oude Lutherse Kerk Amsterdam – Singel 411
Tijd repetities: woensdagavond van 20.00 uur tot 21.50 uur
Kosten deelname: € 75,- (inclusief bladmuziek en online oefenbestanden)
 
Data 2023:
1 november
8 november
15 november
22 november
29 november
6 december
13 december
 
Uitvoering: zaterdag 16 december
Kort buitenoptreden/flashmob op het Spui-plein (bij het Lieverdje) om ca. 14.45 uur. Van ca. 15.00 uur tot ca. 16.00 uur verzorgen we een informeel concert in de Oude Lutherse Kerk
 
WAT ZINGEN WE?
We stellen een mooi en sfeervol repertoire samen rondom thema’s als vrede, vriendschap en verlangen. Liederen uit de hele wereld met een kerstgedachte van verbinding en solidariteit. 
 
  
Heb je je opgegeven voor een projectkoor maar lukt het je toch niet om mee te doen? Tot een maand voor aanvang krijg je bij annulering de deelnamekosten terug, met inhouding van €10,- voor de reserveringskosten. Bij annulering binnen een maand voor aanvang van het projectkoor wordt €20,- aan annuleringskosten ingehouden en bij annulering binnen twee weken voor aanvang wordt €30,- ingehouden op het totaalbedrag. Twee dagen voor aanvang van het projectkoor is restitutie na annulering niet meer mogelijk.
 

InterVocaal volgt de richtlijnen die het RIVM heeft opgesteld en past zich aan aan de aanbevelingen die op dat moment gelden. Mochten wij vóór de startdatum van een projectkoor moeten beslissen dat het koor niet door kan gaan i.v.m. RIVM-maatregelen, dan krijgt u het inschrijfgeld terug met aftrek van €5,-. Als het projectkoor al gestart is en er moet door onverhoopte ontwikkelingen worden besloten dat het koor voortijdig beëindigd moet worden, dan krijgt u de deelnamekosten naar rato (= aantal geannuleerde repetities) terugbetaald.

 
Bekijk ook onze Algemene Voorwaarden