Skip to content

Kerstprojectkoor in Amsterdam

KERSTPROJECTKOOR AMSTERDAM 2024
Voor dit Kerstprojectkoor vragen we zangers en zangeressen met enige zangervaring. Van de koorleden wordt verwacht dat ze toon kunnen houden en op gehoor een melodie kunnen overnemen. Door ook thuis de muziek te oefenen (m.b.v. online oefenbestanden) werken we snel toe naar een mooi resultaat. 
Weinig of geen zangervaring? Zing dan eerst eens mee in het inloopkoor. Daar kun je ontspannen en anoniem ontdekken of je stemvast bent en of koorzingen iets voor je is. Aarzel niet om bij twijfel contact op te nemen of ons aan te spreken tijdens een inloopkoor!
 
REPETITIES
We repeteren zeven keer met vervolgens een ontspannen uitvoering. 
De repetities van het kerstprojectkoor zijn vnl. op de woensdagavond (vijf keer) en twee keer op de dinsdagavond: 6 november (woensdag) / 12 november (dinsdag) / 19 november (dinsdag) / 27 november (woensdag) / 4 december (woensdag) / 11 december (woensdag) / 18 december (woensdag)
We starten dus op woensdag 6 november en de uitvoering is op zaterdagmiddag 21 december. Ben je een keer verhinderd? Geen probleem. Door de ingezongen geluidsbestanden die online te beluisteren zijn, kun je gemakkelijk thuis oefenen en pak je de melodieën snel op. 
Let op: Er is per stemsoort een maximaal aantal deelnemers. 
Locatie: Oude Lutherse Kerk Amsterdam – Singel 411
Tijd repetities: van 20.00 uur tot 21.50 uur
Kosten deelname: € 80,- (inclusief bladmuziek en online oefenbestanden)
 
AANMELDEN
Schrijf je in via onderstaande links.
 
Schrijf je hier in als BAS
Schrijf je hier in als TENOR
Schrijf je hier in als vrouwelijke TENOR (= zeer lage altstem)
Schrijf je hier in als ALT
Schrijf je hier in als SOPRAAN
 

WACHTLIJST (NB. voor alten en sopranen zit de wachtlijst inmiddels ook helemaal vol en is inschrijven niet meer mogelijk)

LET OP. Als een projectkoor voor jouw stemgroep al vol zit, dan kun je je aanmelden voor de wachtlijst. Zodra er plek is, krijg je bericht.
 
De projectkoren staan er om bekend dat de sfeer uitstekend is. Dat is dan ook het doel: met een grote groep verschillende mensen in een open en positieve sfeer samen iets moois neerzetten. Meestal zijn er zo’n 125 deelnemers in steeds weer wisselende samenstelling. Ook verwelkomen we graag mensen die naar Nederland hebben moeten vluchten omdat ze in hun thuisland niet meer veilig zijn. Mensen die wellicht ooit op een koor zaten en nu het samen zingen missen. We geven ze graag de gelegenheid om aan te schuiven en mee te zingen. Mocht je mensen in je omgeving weten die hiervoor in aanmerking zouden willen komen, laat ons dat dan zeker weten. We nodigen ze van harte uit om kosteloos mee te doen. Zou je graag mee willen zingen maar heb je financieel even wat minder ruimte? Neem gerust contact met ons op (info@intervocaal.nl). We komen vast tot een oplossing zodat je onbezorgd mee kunt zingen.
 
Data 2024:
6 november (woensdag)
12 november (dinsdag)
19 november (dinsdag)
27 november (woensdag)
4 december (woensdag)
11 december (woensdag)
18 december (woensdag)
 
Uitvoering: zaterdag 21 december
Kort buitenoptreden/flashmob op het Spui-plein (bij het Lieverdje) om ca. 14.45 uur. Van ca. 15.00 uur tot ca. 16.00 uur verzorgen we een informeel concert in de Oude Lutherse Kerk
Lees HIER de informatie over het concert op 21 december.
 
WAT ZINGEN WE?
We stellen een mooi en sfeervol repertoire samen rondom thema’s als vrede, vriendschap en verlangen. Liederen uit de hele wereld met een kerstgedachte van verbinding en solidariteit. Geen kerkelijk of traditioneel kerstrepertoire, maar een enkele Christmas carol zal niet ontbreken.
 
  
Heb je je opgegeven voor een projectkoor maar lukt het je toch niet om mee te doen? Tot een maand voor aanvang krijg je bij annulering de deelnamekosten terug, met inhouding van €10,- voor de reserveringskosten. Bij annulering binnen een maand voor aanvang van het projectkoor wordt €20,- aan annuleringskosten ingehouden en bij annulering binnen twee weken voor aanvang wordt €30,- ingehouden op het totaalbedrag. Twee dagen voor aanvang van het projectkoor is restitutie na annulering niet meer mogelijk.
 

InterVocaal volgt de richtlijnen die het RIVM heeft opgesteld en past zich aan aan de aanbevelingen die op dat moment gelden. Mochten wij vóór de startdatum van een projectkoor moeten beslissen dat het koor niet door kan gaan i.v.m. RIVM-maatregelen, dan krijgt u het inschrijfgeld terug met aftrek van €5,-. Als het projectkoor al gestart is en er moet door onverhoopte ontwikkelingen worden besloten dat het koor voortijdig beëindigd moet worden, dan krijgt u de deelnamekosten naar rato (= aantal geannuleerde repetities) terugbetaald.

 

Bekijk ook onze Algemene Voorwaarden