Skip to content

Elke maand een inloopkoor in Haarlem

ZIT JE OP EEN KOOR MAAR KUN JE VAN ZINGEN GEEN GENOEG KRIJGEN? OF WIL JE JUIST EEN KEERTJE KIJKEN OF ZINGEN IETS VOOR JE IS? KOM DAN EENS NAAR HET MAANDELIJKSE INLOOPKOOR. LAAGDREMPELIG, ONTSPANNEN EN ONTZETTEND LEUK OM TE DOEN!

Elke tweede zaterdag van de maand is er een inloopkoor in Haarlem.

Opgave is niet nodig en er zijn geen audities of stemtesten. Je kunt dus gewoon binnen komen lopen wanneer jij zin hebt of als het jou uitkomt. Klik HIER voor uitgebreidere informatie over de inloopkoren (bijvoorbeeld over het repertoire) en bekijk een kort filmpje voor een sfeerimpressie. Wie weet zien we je binnenkort binnenlopen?

zangers

 

Bekijk voor overige zangprojecten ook onze AGENDA

Voor informatie over het inloopkoor in AMSTERDAM (1ste zondag vd maand) kijk HIER

OP DE HOOGTE BLIJVEN? SCHRIJF JE IN VOOR ONZE MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF

WANNEER: elke 2e zaterdag van de maand (m.u.v. juli en augustus). LET OP: in 2024 gelden voor juni, september en oktober afwijkende datums.

2024: 13 april / 11 mei / 15 juni * / 7 september * / 19 oktober * / 9 november / 14 december
*
afwijkende datums, let op: in dit geval geen tweede zaterdag vd maand

WAAR: Remonstrantse Kerk Haarlem – Prins Hendrikstraat 2.
De locatie ligt op de hoek van de Wilhelminastraat, Prins Hendrikstraat en Oranjekade.

TIJD: 14.30 – 16.30 uur. Zaal open: 14.00 uur

ENTREE:
€10,- voor een los kaartje, 1x geldig.
€40,-  voor een ‘5 x Zin-in-Zingen-kaart’. Met deze strippenkaart kun je 5x meezingen in Amsterdam en/of Haarlem. Niet persoonsgebonden dus je kunt gerust iemand uitnodigen om mee te gaan.
Groepskorting voor koren etc.: € 7,-. Neem vooraf contact op voor de voorwaarden en mogelijkheden. 

BEREIKBAARHEID
Met de auto:
In Haarlem is het op straat betaald parkeren. Parkeren in een parkeergarage is iets goedkoper en kan o.a. in parkeergarage Raaks.TIP: Op het Emmaplein naast de Sint Bavo Kathedraal (zo’n 8 minuten lopen naar de Remonstrantse Kerk) kunt u een dagkaart kopen voor € 4,55 en de hele dag parkeren op het plein. Bekijk hier de looproute. Bij station Haarlem Spaarnwoude is het gratis parkeren. Vanaf Haarlem Spaarnwoude gaat er een trein naar Haarlem CS (4 minuten).
Met het openbaar vervoer:
Vanaf station Haarlem CS is het 15-20 minuten lopen (looproute). Ook gaat er om de 3 minuten een bus (bus 50, 340, 346 en 356, halte Raaksbrug). Vanaf deze halte is het nog 1 minuut lopen naar de locatie. De Remonstrantse Kerk is ook prima bereikbaar vanuit andere richtingen zoals Leiden, Amsterdam-Zuid, Hoofddorp et cetera. De bus vanuit Leiden stopt voor de deur.