Herfstprojectkoor in Haarlem

HERFST-PROJECTKOOR IN HAARLEM 2022
Op 22 september zijn we in Haarlem gestart met een herfstprojectkoor. Zeven keer samen repeteren op de donderdagavond en het resultaat laten we horen tijdens een informele uitvoering op zaterdagmiddag 12 november om 17.00 uur, na afloop van het inloopkoor. Inloopkoorzangers kunnen - voor wie dat wil - na afloop van het inloopkoor blijven om het concert mee te maken. Voor overige belangstellenden die niet hebben meegezongen met het inloopkoor gaan de deuren open om 16.45 uur.
 
WAT ZINGEN WE?
We zingen een mooi en sfeervol repertoire rondom allerlei aansprekende thema's en uit diverse muziekstijlen. We zingen internationale meerstemmige liederen over liefde, lichtvoetigheid, natuur, verlies, verdriet, humor, kortom over het leven.
 
Het doel van de projectkoren is vooral om gewoon gezellig met elkaar te zingen. Het Haarlemse koor bestaat uit een enthousiaste groep zangers van ca. 70 deelnemers. We hadden als koor graag mensen willen verwelkomen die naar Nederland hebben moeten vluchten omdat ze in hun thuisland niet meer veilig zijn. Mensen die zouden willen zingen of wellicht ooit op een koor zaten en nu het samen zingen missen. We gaven ze graag de gelegenheid om kosteloos aan te schuiven om mee te zingen. We hebben niet de wegen gevonden om mensen die hiervoor in aanmerking zouden willen komen te bereiken. Laat het ons vooral weten als je de nodige contacten hebt zodat we voor een volgende editie de deuren kunnen openen voor mensen die dat nodig hebben.
 
Informele uitvoering: zaterdag 12 november om 17.00 uur in de Remonstrantse Kerk, Haarlem (Hoek Prins Hendrikstraat / Oranjekade)
Toegang vrij.

Copyright © InterVocaal | Design by RdH-Design.nl