Skip to content

Herfstprojectkoor in Haarlem

HERFST-PROJECTKOOR IN HAARLEM 2024
In Haarlem starten we in september met een herfstprojectkoor. We repeteren zeven keer op de donderdagavond – beginnend op 5 september – en de informele uitvoering is op zaterdag 19 oktober.
 
WAT ZINGEN WE?
We stellen een mooi en sfeervol repertoire samen rondom allerlei aansprekende thema’s en uit diverse muziekstijlen. We zingen internationale meerstemmige liederen over liefde, lichtvoetigheid, natuur, verlies, verdriet, humor, kortom over het leven.
 
Het doel van de projectkoren is vooral om gewoon gezellig met elkaar te zingen. We rekenen op een koor van ca. 70 à 80 deelnemers. Ook nodigen we mensen uit die naar Nederland hebben moeten vluchten omdat ze in hun thuisland niet meer veilig zijn. Mensen die wellicht ooit op een koor zaten en nu het samen zingen missen. We geven ze graag de gelegenheid om aan te schuiven en mee te zingen. Mocht je mensen in je omgeving weten die hiervoor in aanmerking zouden willen komen, laat ons dat dan zeker weten. We nodigen ze graag uit om kosteloos mee te doen.
 

Er is per stemsoort een maximaal aantal deelnemers. Schrijf je in via onderstaande links. Er wordt bij inschrijving gevraagd om direct de deelnamekosten te voldoen.

Tip: Ben je vrouw en weet je niet of je sopraan of alt bent? Schrijf je dan in als sopraan.
 
Schrijf je hier in als BAS of TENOR
Schrijf je hier in als SOPRAAN
Schrijf je hier in als ALT
 

LET OP. Als een projectkoor voor jouw stemgroep al vol zit, dan kun je je aanmelden voor de wachtlijst. Zodra er plek is, krijg je bericht.

Locatie: Remonstrantse Kerk Haarlem, Prins Hendrikstraat 2
Tijd repetities: donderdagavond van 20.00 uur tot 21.50 uur
Kosten deelname: € 80,- (inclusief bladmuziek en oefenbestanden)
 
Data 2024 (repetities):
5 september
12 september          
19 september
26 september
3 oktober
10 oktober
17 oktober  
 
Informele uitvoering: zaterdag 19 oktober
Tijd: 16.00 – ca. 17.00 uur.
 
Heb je je opgegeven voor een projectkoor maar lukt het je toch niet om mee te doen? Tot een maand voor aanvang krijg je bij annulering de deelnamekosten terug, met inhouding van €10,- voor de reserveringskosten. Bij annulering binnen een maand voor aanvang van het projectkoor wordt €20,- aan annuleringskosten ingehouden en bij annulering binnen twee weken voor aanvang wordt €30,- ingehouden op het totaalbedrag. Twee dagen voor aanvang van het projectkoor is restitutie na annulering niet meer mogelijk.
 

InterVocaal volgt de richtlijnen die het RIVM heeft opgesteld en past zich aan aan de aanbevelingen die op dat moment gelden. Mochten wij vóór de startdatum van een projectkoor moeten beslissen dat het koor niet door kan gaan i.v.m. RIVM-maatregelen, dan krijgt u het inschrijfgeld terug met aftrek van €5,-. Als het projectkoor al gestart is en er moet door onverhoopte ontwikkelingen worden besloten dat het koor voortijdig beëindigd moet worden, dan krijgt u de deelnamekosten naar rato (= aantal geannuleerde repetities) terugbetaald.

Bekijk ook onze Algemene Voorwaarden