Skip to content

Lenteprojectkoor in Amsterdam

“De repetities zijn al een belevenis! Zeer genoten van de begeleiding van Rinske en Martijn……en dan de kracht van het zingen met z’n allen. De uitvoering was de slagroom op de taart. Zeer aan te bevelen!”

Marloes

Lees hier nog meer reacties

LENTEPROJECTKOOR AMSTERDAM 2024
Na het mooie lenteprojectkoor in 2023 hopen we ook in 2024 weer een lenteprojectkoor te organiseren. De repetitie-data zijn nog niet bekend dus houd de website of de nieuwsbrief in de gaten. We repeteren zeven avonden en de vrolijke uitvoering is op een zaterdagmiddag. Ben je een keer verhinderd? Geen probleem. Door de ingezongen geluidsbestanden die online te beluisteren zijn, kun je gemakkelijk thuis oefenen en pak je de melodieën snel op.
 
Er is per stemsoort een maximaal aantal deelnemers. Schrijf je in tegen die tijd in via onderstaande link. Ben je vrouw en weet je niet of je sopraan of alt bent? Schrijf je dan in als sopraan.
 
Schrijf je hier in als BAS of TENOR
Schrijf je hier in als ALT
Schrijf je hier in als SOPRAAN
 
De projectkoren staan erom bekend dat de sfeer uitstekend is. Dat is dan ook het doel: met een grote groep verschillende mensen in een open en positieve sfeer samen iets moois neerzetten. Meestal zijn er zo’n 100 deelnemers in steeds weer wisselende samenstelling. Ook verwelkomen we graag mensen die naar Nederland hebben moeten vluchten omdat ze in hun thuisland niet meer veilig zijn. Mensen die wellicht ooit op een koor zaten en nu het samen zingen missen. We geven ze graag de gelegenheid om aan te schuiven en mee te zingen. Mocht je mensen in je omgeving weten die hiervoor in aanmerking zouden willen komen, laat ons dat dan zeker weten. We nodigen ze van harte uit om kosteloos mee te doen. Zou je graag mee willen zingen maar heb je financieel even wat minder ruimte? Neem gerust contact met ons op. We komen vast tot een oplossing zodat je onbezorgd mee kunt zingen.
  
Locatie: Oude Lutherse Kerk Amsterdam – Singel 411
Tijd repetities: van 20.00 uur tot 21.50 uur
Kosten deelname: € 75,- (inclusief bladmuziek en online oefenbestanden)
 
Data 2024:
informatie volgt nog
 
Uitvoering: een zaterdag in april of mei, informatie volgt nog
Kort buitenoptreden/flashmob op het Spui-plein (bij het Lieverdje) om ca. 14.45 uur. Van ca. 15.00 uur tot ca. 16.00 uur verzorgen we een informeel concert in de Oude Lutherse Kerk
 

WAT ZINGEN WE?

We stellen een mooi en sfeervol repertoire samen rondom allerlei aansprekende thema’s en uit diverse muziekstijlen. We zingen internationale meerstemmige liederen over liefde, lichtvoetigheid, natuur, verlies, verdriet, humor, kortom over het leven.
 

 

 
Heb je je opgegeven voor een projectkoor maar lukt het je toch niet om mee te doen? Tot een maand voor aanvang krijg je bij annulering de deelnamekosten terug, met inhouding van €10,- voor de reserveringskosten. Bij annulering binnen een maand voor aanvang van het projectkoor wordt €20,- aan annuleringskosten ingehouden en bij annulering binnen twee weken voor aanvang wordt €30,- ingehouden op het totaalbedrag. Twee dagen voor aanvang van het projectkoor is restitutie na annulering niet meer mogelijk.
 
InterVocaal volgt de richtlijnen die het RIVM heeft opgesteld en past zich aan aan de aanbevelingen die op dat moment gelden. Mochten wij vóór de startdatum van een projectkoor moeten beslissen dat het koor niet door kan gaan i.v.m. RIVM-maatregelen, dan krijgt u het inschrijfgeld terug met aftrek van €5,-. Als het projectkoor al gestart is en er moet door onverhoopte ontwikkelingen worden besloten dat het koor voortijdig beëindigd moet worden, dan krijgt u de deelnamekosten naar rato (= aantal geannuleerde repetities) terugbetaald.
 
Bekijk ook onze Algemene Voorwaarden