Skip to content

Zing je door de winterdip: zangdag op 18 februari in Haarlem

Worden de griepvirussen, het gebrek aan zonlicht en de korte dagen je een béétje te veel? Ga je winterblues te lijf met zingen! Een dag met mooie meerstemmige liederen op een bijzondere plek, midden in Haarlem. Lekker zingen, met tussendoor een smaakvolle lunch en dat alles in goed gezelschap. Franse chansons, lekker eten… dat wordt genieten! Voor je het weet krijg je lentekriebels…

Wanneer: zaterdag 18 februari
Waar: Rosenstock-Huessy Huis, Hagestraat 10, Haarlem
Tijd: 10.00 tot 17.00 uur
Kosten: €55,- (inclusief bladmuziek, koffie/thee en lunch)
Repertoire: Franse chansons en ander warmbloedig repertoire

 

Meedoen? Wees er snel bij, er is beperkt plek en de kaarten zijn bijna uitverkocht.  

Alt of Sopraan? Koop je tickets HIER
Bas of Tenor? Koop je tickets HIER 

Uitverkocht? Meld je HIER aan voor de wachtlijst. Zodra er een afmelding is krijg je daarvan bericht.

InterVocaal is heel zorgvuldig in het uitzoeken van een steeds weer aansprekend en origineel repertoire. Er wordt een divers programma samengesteld van liederen uit verschillende muziekstijlen en culturen, zowel wereldmuziek als lichte muziek. Bladmuziek wordt ter plekke uitgedeeld. Rinske (dirigent) en Martijn (pianist) zingen en spelen alle liederen voor zodat iedereen snel mee kan doen er al gauw een mooi koor ontstaat. Weg winterdip! 

Voor wie dat wil, worden er af en toe (dubbel)kwartetten gevormd, om zo de uitdaging van het meerstemmig zingen in een kleinere groep te ervaren. Het plezier in zingen blijft steeds voorop staan. 

InterVocaal hecht veel waarde aan het comfort van de deelnemers en vindt het belangrijk dat iedereen het naar de zin heeft. Er wordt in een ontspannen en veilige setting veel gezongen, maar er is ook tijd om even te pauzeren en (bij) te praten. We zingen en eten samen en de sfeer is altijd ontspannen en informeel. Een zangdag van InterVocaal is ideaal om gewoon lekker te zingen, energie en inspiratie op te doen, lekker te eten en even op adem te komen in goed gezelschap op een bijzondere plek.

Lees: Muziek helpt je door de winterdip