Skip to content

20 april: uitvoering LenteProjectkoor in Amsterdam

Het LenteProjectkoor is een adhoc koor van zo’n 150 enthousiaste zangers en zangeressen uit Amsterdam en wijde omgeving. Elk jaar is er een nieuw projectkoor in afwisselende samenstelling met een nieuw repertoire. Het doel: gewoon lekker zingen met allerlei verschillende mensen in een open en positieve sfeer. Met als kers op de taart: een informeel en ontspannen optreden in het centrum van Amsterdam. Na zeven woensdagavonden repeteren laten we het resultaat graag horen op zaterdag 20 april. Van harte welkom, toegang vrij! 
 
Uitvoering: zaterdag 20 april
Locatie: Als het weer het toelaat starten we met een kort buitenoptreden/flashmob op het Spui-plein (bij het Lieverdje), aansluitend is er een informeel concert in de Oude Lutherse Kerk – Singel 411.
Tijd: 
ca. 14.45 – 15.00 uur: buitenoptreden in de buurt van Het Lieverdje (Spui-plein)
ca. 15.05 – 16.00 uur: optreden in de Oude Lutherse Kerk
Toegang vrij (vrijwillige bijdrage voor Stichting Méér Muziek in de Klas)
 
WAT ZINGEN WE?
We stellen een mooi, sfeervol en vrolijk repertoire samen van liederen uit de hele wereld. De uitvoering van de koorliederen worden afgewisseld met enkele solo gezongen liederen en alles wordt begeleid op de vleugel. De liederen en teksten worden geprojecteerd en ondersteund met beeldende kunst.